Product was successfully added to your shopping cart.
VILKÅR

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle køb hos createyourown.dk


 

Betaling
Createyourown.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil blive trukket fra deres konto når ordren er lagt.  
Alle beløb er i DKK og er incl. moms.
Createyourown.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering
Createyourown.dk leverer deres produkter med postnord eller GLS på alle hverdage inden for 2-5 hverdage fra bestilling, medmindre andet er beskrevet. Hvis pakker skulle forvinde eller bortkomme, er dette ikke Createyourown.dk ansvar, men vi hjælper med at finde den, samt finde en løsning på sagen.
 
Fortrydelsesret ved selv designet posters. 
Da produktion/opsætning af disse plakater ofte starter når billedemateriale eller tekster er fremsendt og herved er unikke, bortfalder fortrydelsesretten. Selv designet posters er en bestillingsvare, og vi hæver derfor pengene når vi modtager materialet og produktionen starter. HUSK at vi ikke trykker eller sender noget før du har godkendt produktet.
 
Fortrydelsesret ved selv designet Loop nøgleringe. 
Da vi trykker det navn du ønsker, vil fortrydelsesretten bortfalde. Vælger du derimod en loop nøglesnor med forudbestemt tryk, vil din fortrydelsesret stadig være 14 dage, fra ordren er modtaget hos dig. Ønsker kunden at benytte sig af fortrydelsesretten, dækker kunden selv alle omkostninger ved dette.
Fortrydelsen skal sendes til info@createyourown.dk senest 14 dage efter modtagelse, og returneres til createyourown.dk senest 14 dage efter anmeldelsen.
Varen skal returneres i samme stand som den er modtaget.
 
  
Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Createyourown.dk dækker returneringsomkostninger for defekte vare.

Ved returnering
Henvendelse og reklamationer sendes til:
 
Createyourown.dk
Vestbanevej 18 3th
2500 Valby
Eller kontakt info@createyourown.dk – så finder vi en god løsning.
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.
 

 
Selv designet posters

Createyourown.dk kan ikke stå til ansvar for hvilke tekster og citater, som kunden ønsker at vi opsætter og trykker. Det er kundens eget ansvar, at disse tekster / citater, overholder evt. rettigheder og copyrights.

Rabatkoder
Rabatkoder er kun gyldig en gang pr. person.


Fortrolighedspolitik: 
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.